MEDITERRAAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1571 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mediterraan. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 23:50 Vandaag schotel helene besteld ze zien mij niet meer terug ten eerste rauwe champignons terwijl ik geen champignons besteld heb ergste nog rauw bel ik op dat ik allergisch ervoor ben krijg ik te horen bij uw volgende bestelling geef ik 40% korting
4 dec 2022 om 20:04 Patat niet doorgebakken en verkeerde pizza’s. Alles was ook koud
3 dec 2022 om 23:58 Lekker eten, en optijd bezorgd
3 dec 2022 om 20:35 Alles smaakte goed en de bezorger op de afgesproken tijd.
3 dec 2022 om 0:32 Vriendelijke bezorger en lekker eten!!
27 nov 2022 om 20:11 Bezorging zou 60 min wezen, maar binnen 50 min aanwezig. Super, alleen zie je dan gelijk dat er knoflooksaus miste en de patat van de kapsalon niet warm was.
26 nov 2022 om 19:25 Fruitsalade komt uit blik waardeloos pizza was super
23 nov 2022 om 19:27 Was te snel en gevolg koud pizza.. valt beetje tegen. Was verrast dat bezorgd snel Was. Was gewend 1 uur wachten maar nu 25 minuten. Klopt niet zo verhouding met bakken en bezorgd..
20 nov 2022 om 18:41 Pizza was hard en aangebrand
18 nov 2022 om 19:37 Heerlijke pizza en snelle bezorging
10 nov 2022 om 20:58 Beste lahmacun ever!
10 nov 2022 om 20:49 Bestelling kwam dik 30 minuten te laat, eten was goed van smaak maar niet heel warm.